Humor

Sotonizam + Marskizam = Jugofašizam
Sotonizam + Marskizam = Jugofašizam
Fakultet političkih znanosti - Kako srati po Hrvatskoj?
Fakultet političkih znanosti - Kako srati po Hrvatskoj?
Antife
Antife
Evolucija ljevice
Evolucija ljevice
Povratak Tito Jugenda
Povratak Tito Jugenda
Sotonizam + Marskizam = Jugofašizam

Zašto je Marksizam koji potiče iz Sotonizma jugozomboidima tako drag? Zato što se u njemu propovijeda mantra sotoniste Aleister Crowley i krvavog komunističkog bravara Tita "snađi se ili snađi se druže" na bilo koji način bez razmišljanja o posljedicama! Možeš krasti (čekove dijaspore), lagati (2+2=5 ili ne sjećam se di su čekovi), denuncirati (lažno cinkanje za svoj dobrobit) bez odgovaranja za štetu koja je nastala (čak budeš i nagrađen za lažno cinkanje)! U sotonizmu, marksizmu i jugozomboizmu ne moraš se "držati zakona kao pijan plota". Na primjer ubiješ čovjeka i otmeš imovinu ubijenog bez odgovaranja za to sotonsko djelo. Natapanje Hrvatske grude krvlju nedužnih nagrađuje se u sotonizmu, marksizmu i jugozomboizmu, a sve da bi se došlo do cilja stvaranja sotonske države jugoslavije sa simbolom okultnog pentagrama na zastavi koja opstaje samo uz držanje naroda u strahu i teroru ili bolje rečeno "rat protiv svakoga u svakom trenutku i svugdje". Sotonsku državu jugoslaviju napustilo je 1,5 milijuna građana nakon što su ekonomski nesposobni jugoslaveni sredinom 60-tih otvorili granice i poslali narod u svijet. Sve to su činili zbog katastrofalnog socijalnog stanja kojega su stvorili tijekom njihove kratke vladavine! Isto to učinila su njihova nesposobna djeca u Croslaviji čim su dobili priliku! Marksistima, sotonistima i jugozomboidima Božji zakon je trn u oko kao što su im trn u oku svi oni koji se drže Božjeg zakona, jer sotonisti, marksisti i jugoslaveni ne mogu napredovati ako ne mogu lagati, krasti, ubijati... kratko rečeno: Oni samo mogu napredovati ako čine dijela sotone !!! Evo vam jedna metafora koju će svi iz prve razumjeti: Oni su kao MRAK u sred tunela gdje sija ANKA partizanka i kuha sa zlatnom četkom za wc SATARAŠ. Iz tog kuhanja u mračnom tunelu sa zlatnom četkom za wc nikne krasna vila.

Fakultet političkih znanosti - Kako srati po Hrvatskoj?

Što to uče budući novinari jugoslavenskog mentalnog sklopa na filozofskom Fakultetu u Hrvatskoj?

Antife

Pola milijarde kuna godišnje dobiva SPC iz Hrvatskog proračuna ! Beograd je izvukao preko SPC nakon potpisa ugovora s IVICOM RAČANOM "1 MILIJARDU" 1.000.000.000 Kuna iz Hrvatskog proračuna!! Borili su se uz sotona i tri roga protiv boga i Hrvata pa su oslobodili među ostalom Zagrepčane od njihove imovine a oduzeta imovina dan danas nije vraćena! Prema podacima HZMO-a iz listopada 2016 godine Hrvatska je isplaćivala više od 7322 mirovina pripadnicima JNA ! Procijenite sami tko nad nama vlada!

Evolucija ljevice

Revolucionarni ljevičar biti će posve od bačve do baklave, ginekološko muško do farmakološko frakcionaško žensko! Sve će dati da se obogati ! Niti dušu neće poštedjeti sam sebi mozak će razrediti da bi mogao trpjeti ono što će ga obeskrijepiti !

Povratak Tito Jugenda

Ako ne budete bistre glave ...imati ćete priliku gledati nagodinu novi stari Blockbuster "POVRATAK TITO JUGENDA" u režiji sada već krepanog krvavog pomoćnika do bravara !!! Pripremite također sada već nove kredite za ulazak u neprocjenjive ideološke avanture mladih salonskih ekonomista ! ..."Svaka sličnost s ljudima i događajima iz stvarnog života je ni manje ni više slučajna!"